Hvordan Laver Man En Hjemmeside Gratis?

D. 17.01.2020
Image:
OM OMS

En hjemmeside kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, men den kan altså også være helt gratis. Hos Kanka har vi fokus på webdesign samt lyd- og billedredigering. Læs med her, hvis du vil høre om mulighederne for en gratis hjemmeside.

Et spørgsmål vi ofte får er, hvad koster en hjemmeside? Det er umuligt at svare på, og du kan sågar få en gratis hjemmeside.

Hvordan laver man en hjemmeside gratis? Der findes næsten uendelige muligheder på internettet, og rigtig mange stiller gratis software til rådighed, hvor man kan lave en gratis hjemmeside. Hvis du vil have et personlig domæne, skal du dog slippe omkring 50 DKK, men du kan altså lave en helt gratis hjemmeside.

Man kan google ord som gratis hjemmeside eller page builder, hvor der hurtigt kommer nogle muligheder op, hvor man nemt og simpelt kan lave en hjemmeside.

Man bliver dog begrænset af mange ting ved disse gratis hjemmesider, hvor man skal betale for en masse ekstra service, hvis man ikke er tilfreds med sin gratis hjemmeside. Dette kan hurtigt blive tilfældet, hvis man har lidt ambitioner med sin hjemmeside.

WordPress

Den mest udbredte måde at lave en gratis hjemmeside på er vha. WordPress. Omkring en tredjedel af verdens hjemmesider er cirka lavet i Wordpress, som er en open source software, som man kan downloade og lave en hjemmeside gratis i.

Dette giver en masse valgmuligheder, hvor udviklere verden over stiller gratis plugins til rådighed. Her kan man igen hurtigt komme ud for betalingsløsninger, hvis man vil opgradere en version, men med flid og viden er det altså muligt at skabe en flot og velfungerende hjemmeside i Wordpress.

Ofte vælger folk at betale en udbyder for hosting, altså hjemmeside plads, hvor man også får email plads og domæne med i pakken.  Her køber man et webhotel, så man kan få sin hjemmeside online uden problemer. Dette koster som regel ikke meget, i forhold til alt den service man får med, og det er ofte den billigste måde at lave en "gratis" hjemmeside på, hvis man er begynder, men stadig har lidt krav til hjemmesiden og domænet.

Vi håber du fik svar på dit spørgsmål, og vi har samlet nogle relaterede spørgsmål, så du kan blive lidt klogere på, hvad et webdesign er, og hvad det kan koste. Læs eventuelt nogle af disse artikler.

Relateret artikler

Tak til Perlen Odense

Vi vil gerne slutte artiklen af med at sende et stort tak til Perlen Odense, der via støtte har gjort publiceringen af denne artikel mulig.

Perlen Odense har en butik og et smykkeværksted i Odense, men de har altså også en stor online smykkeforretning med en masse mærkevarer, hvor man blandt andet kan finde Christina smykker fra Christina Watches.


Relaterede indlæg
Der er flere forskellige virksomheder og online hjemmesider, der tilbyder et eller kurser …
Går du med en drøm i maven om at være webdesigner? Så har vi en god nyhed til dig! Du kan …
Webdesign kan være en svær størrelse. Der er uendeligt mange ting, man skal tænke over, hv…
Mange drømmer om at få deres egen hjemmeside, og ikke mindst med en tilhørende webshop. De…
Kunne du tænke dig at lave din egen hjemmeside? Det kan hurtig blive en dyr fornøjelse, hv…
Der er uendeligt mange måder, man kan lave sit web design på. Arbejder man bare lidt med h…
Et webdesign vedrører utrolig mange ting, og vi vil blot kort gennemgå, hvad et webdesign …