Hvad Koster Professionelt Webdesign?

D. 17.01.2020
Image:
OM OMS

Dette spørgsmål må alle webudviklere får stillet 100 gange. Det er ikke et særligt retfærdigt spørgsmål, fordi det er ligesom at svare på hvad koster et hus.

Uden at vide om der er tale om et dukkehus, et parcelhus eller et højhus, så kan prisen varierer fra 100 kr til 100.000.000 kr

Der er faktisk ligeså stor variation i svaret på Hvad koster professionelt webdesign.

Men når udtrykket "professionelt" er med i sætningen så bliver svaret også lidt mere snævert.

Mit navn er Simon Elkjær, jeg har lavet hjemmesider siden 2003 og arbejder i dag med rådgivning for store og små virksomheder. Især inden for e-handel det sidste årti, men jeg føler også jeg er i stand til at svare på dette spørgsmål.

Ekskl. muligheden for webshop, kan du godt få en professionel og flot hjemmeside leveret af topdesignere og hastighedseksterter, i CMS-systemet wordpress for mellem 25.000 og 100.000 kr

Hvis du skal bestille webshop med, kommer det lidt an på hvilket webshop-system du vælger.

En flot webshop i systemet Shoporama vil nok være mellem 25.000 og 75.000 - her skal der ikke decideret udvikles noget, der skal blot designes.

En flot webshop i systemet Magento vil nok være mellem 100.000 og 250.000 - prisen vil ikke starte her, men inden alle basic funktioner spiller max, så er prisen simpelthen bare ramt nivaeu. - Typisk har magento-webshops med lidt større omsætning fuldtidsudvikler(e) ansat.

En flot webshop i systemet Shopify kan klares for omkring 2.500 - FORDI, her kan du blot logge ind i deres theme shop og vælge et professionelt design. Fra en professionel leverandør, med custom design features, vil jeg mene at prisen hører til på samme niveau som shoporama. Altså mellem 25.000 og 75.000 kr.

Denne artikel var gjort muligt, med økonomisk støtte fra avXperten. Hos AvXperten kan du blandt andet købe et nyt displayport kabel hvis du skal have bedre performance fra computer til skærm.


Relaterede indlæg
Der er flere forskellige virksomheder og online hjemmesider, der tilbyder et eller kurser …
Går du med en drøm i maven om at være webdesigner? Så har vi en god nyhed til dig! Du kan …
Webdesign kan være en svær størrelse. Der er uendeligt mange ting, man skal tænke over, hv…
Mange drømmer om at få deres egen hjemmeside, og ikke mindst med en tilhørende webshop. De…
En hjemmeside kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, men den kan altså også være helt gratis…
Kunne du tænke dig at lave din egen hjemmeside? Det kan hurtig blive en dyr fornøjelse, hv…
Der er uendeligt mange måder, man kan lave sit web design på. Arbejder man bare lidt med h…