Hvad Koster Det At Lave En Hjemmeside?

D. 17.01.2020
Image: Canva.com
OM OMS

Kunne du tænke dig at lave din egen hjemmeside? Det kan hurtig blive en dyr fornøjelse, hvis du skal betale andre for at lave en hjemmeside til dig, og der kan opstå mange problemer. Der er store prisforskelle. Bliv klogere på dette HER!

Hvad koster det at lave en hjemmeside? Du kan i princippet lave en hjemmeside helt gratis. Det findes en masse software, hvor man kan udvikle sin egen hjemmeside gratis, man skal blot betale omkring 50 DKK for et domæne om året. Der kan dog hurgt kommme en masse omkostninger ved en hjemmeside.

Hvis du vil betale dig fra alle de mange omkostninger, der kan være ved at købe en hjemmeside, kan de hurtigt blive en dyr affære. En dygtig udvikler tager generelt en høj timepris, og det tager tid at lave en omfangsrig hjemmeside.

Er du parat til selv at lære? Mange laver selv deres egen hjemmeside, og ved at købe et domæne og et billigt webhotel, kan du slippe af med under 500 DKK om året. Her kan man eksempelvis vælge at bruge WordPress, som er en gratis software at lave hjemmesider, og som alle kan benytte og downloade en masse fede plugins til.

Du tænker sikkert, at når det er gratis, så kan man sikkert ikke lave en webshop. Svaret er jo, det kan man godt. Igen, så kræver det en del arbejde og kompetencer, hvis man vil lave sin egen hjemmeside fra bunden, men der er en masse, der deler gratis viden, hvis man vil bruge tiden på det.

Vi har blandt andet skrevet en artikel om, hvad det koster at lave en webshop. Læs den her, hvis du vil vide mere: Hvad koster en webshop?

Lige som vi skriver i vores anden artikel med webshop, så er der altså ikke nogen fast pris på, hvad en webshop eller hjemmeside koster. Der findes utallige sider, hvor man kan bygge en gratis og flot hjemmeside.

Hvis du vil tilføje dit eget domæne eller have flere tilvalgsmuligheder, koster det som regel noget, hvilket er en måde til, hvorpå de selv kan gøre deres forretning rentabel.

Der er en kæmpe forskel på, hvad en hjemmeside koster, og man kan hurtigt komme til at betale alt for meget, hvis man ikke undersøger markedet først. Udover, at en udvikler er dyr, så kan man også hurtigt komme til at betale overpris for et månedligt abonnement.

Så husk derfor at finde dit behov, inden du kommer til at betale for meget for en hjemmeside og hosting, som du ikke skal bruge til noget.

FIND MERE RÅDGIVNING TIL PRISEN PÅ ET PROFESSIONELT WEBDESIGN HER!

Tak til Curvii

Vi vil gerne sende et gigantisk tak til Curvii, der via støtte har gjort publiceringen af denne artikel til en realitet. Curvii er en webshop, hvor man kan finde plus-size tøj til kvinder i alle mulige mærker såsom, Zhenzi, Zizzi, Only Carmakoma, Pont Neuf, Gozzip og mange mange flere.

Tak fordi du læste med.


Relaterede indlæg
Der er flere forskellige virksomheder og online hjemmesider, der tilbyder et eller kurser …
Går du med en drøm i maven om at være webdesigner? Så har vi en god nyhed til dig! Du kan …
Webdesign kan være en svær størrelse. Der er uendeligt mange ting, man skal tænke over, hv…
Mange drømmer om at få deres egen hjemmeside, og ikke mindst med en tilhørende webshop. De…
En hjemmeside kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, men den kan altså også være helt gratis…
Der er uendeligt mange måder, man kan lave sit web design på. Arbejder man bare lidt med h…
Et webdesign vedrører utrolig mange ting, og vi vil blot kort gennemgå, hvad et webdesign …