Webdesign Uddannelse

D. 02.10.2020
Image: picjumbo.com
OM OMS

Går du med en drøm i maven om at være webdesigner? Så har vi en god nyhed til dig! Du kan nemlig sagtens uddanne dig til webdesigner. Faktisk er der mange veje dertil, og der er mange forskellige uddannelser, der kan ende ud i et arbejde som webdesigner. 

En webdesigner står både for at designe og udvikle systemer og brugerflader til hjemmesider, apps og softwares i forskellige former. En webudvikler kan både have en roller som udvikler, eksekverende og projektstyrer. 

En webudvikler vil ofte være ansat i en stilling som projektleder, der overser et projekt, hvor man producerer et program, en hjemmeside eller et stykke software. Her vil opgaven typisk være at koordinere og lede et projekt, både indenfor planlægning, design og produktion. 

Som webdesigner vil man i mange tilfælde arbejde i et reklamebureau, kommunikationsbureau, både i form af private og offentlige virksomheder. 

En webdesigner vil i det private erhverv gennemsnitligt få en løn på 32.432 kroner om måneden som nyuddannede, hvis man er ansat i det private. Som webudvikler, så vil du under samme forudsætninger, altså som nyuddannet, få 38.565 kroner om måneden i det private, 31.976 kroner om måneden ved kommunen og 37.522 kroner om måneden ved arbejde for staten. 


Relaterede indlæg
Der er flere forskellige virksomheder og online hjemmesider, der tilbyder et eller kurser …
Webdesign kan være en svær størrelse. Der er uendeligt mange ting, man skal tænke over, hv…
Mange drømmer om at få deres egen hjemmeside, og ikke mindst med en tilhørende webshop. De…
En hjemmeside kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, men den kan altså også være helt gratis…
Kunne du tænke dig at lave din egen hjemmeside? Det kan hurtig blive en dyr fornøjelse, hv…
Der er uendeligt mange måder, man kan lave sit web design på. Arbejder man bare lidt med h…
Et webdesign vedrører utrolig mange ting, og vi vil blot kort gennemgå, hvad et webdesign …