6 Gode Tips Til Webdesign

D. 06.02.2020
Image: Canva
OM OMS

Webdesign kan være en svær størrelse. Der er uendeligt mange ting, man skal tænke over, hvis man vil lave den perfekte hjemmeside. Det er ikke noget at have styr på de tekniske ting, man skal også have styr på SEO, E-commerce, tekstforfatning, grafisk arbejde, cookie-regler om meget mere.

Vi kan naturligvis ikke dække alle emner i dette indlæg. Til gengæld, så får du her 6 tips til et godt godt og gennemført webdesign.

1. Vær skarp på informationen

Medmindre du har et super godt brand-kendskab, hvor det må forventes at alle, der besøger din side, ved hvad din virksomhed laver, så skal du være helt skarp på informationen omkring, hvad i laver, hvem i er og hvordan i arbejder.

Det er de færreste, der ikke behøver at gøre dette. Vær skarp og præcis i din kommunikation.

2. Vær opmærksom på målgruppen

Din hjemmeside skal i høj grad være tilpasset og designet efter den målgruppe, din ydelse eller produkter henvender sig til. Dette er især vigtigt i forhold til brugervenlighed, overskuelighed, kompleksitet og navigation.

Jo mere uvant din målgruppe er på hjemmesider, jo mere skal du være opmærksom på, at navigationen, overskueligheden og brugervenligheden spiller.

3. Vis din værdi

Det er vigtigt at vise, forklare og illustrere, hvordan din virksomhed kan hjælpe dine besøgende. Det bedste du kan gøre er både at vise det og forklare det, altså med tekst og illustrationer. Har du oven i købet en video, du kan vise, så bliver det ikke bedre.

4. Sørg for, at den er responsive

Det er super vigtigt, at man ikke skyder sig selv i foden ved ikke at sørge for, at alle former for enheder kan tilgå din hjemmeside. Din hjemmeside skal altså være responsive for alle slags smartphones, desktop, tablets osv.

5. Husk Call-to-Action knapper

Du skal naturligvis også have styr på dine Call-to-Action knapper. Det vil sige de knapper, der opfordrer dine besøgende til at lave en konvertering. Eksempelvis “Køb nu”, “kontakt os her” og “Book et møde”. Det er vigtigt at gøre det så nemt som muligt for dine besøgende.

6. Den røde tråd

Den røde tråd er vigtig i stort set alle aspekter af livet, og en hjemmeside er langt fra en undtagelse. Siden skal være gennemsyret af din virksomheds værdier, dit budskab og det image, du gerne vil kommunikere til dine besøgende.

Tak til Mondo Kaos
Vi siger stort tak til Mondo Kaos, der har støtet denne artikel. Hos Mondo Kaos finder du de fedeste slå om kjoler.


Relaterede indlæg
Der er flere forskellige virksomheder og online hjemmesider, der tilbyder et eller kurser …
Går du med en drøm i maven om at være webdesigner? Så har vi en god nyhed til dig! Du kan …
Mange drømmer om at få deres egen hjemmeside, og ikke mindst med en tilhørende webshop. De…
En hjemmeside kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, men den kan altså også være helt gratis…
Kunne du tænke dig at lave din egen hjemmeside? Det kan hurtig blive en dyr fornøjelse, hv…
Der er uendeligt mange måder, man kan lave sit web design på. Arbejder man bare lidt med h…
Et webdesign vedrører utrolig mange ting, og vi vil blot kort gennemgå, hvad et webdesign …