Hvad Koster En Hjemmeside Med Webshop?

D. 17.01.2020
Image: Canva.com
OM OMS

Mange drømmer om at få deres egen hjemmeside, og ikke mindst med en tilhørende webshop. Der er utrolig mange måder, hvorpå man kan lave en hjemmeside og en webshop.

Hvad koster en hjemmeside med webshop? Der er ikke nogen fast pris, når det kommer til en webshop. Først og fremmest skal du have et domæne, som koster omkring 50 DKK. Siderne der udbyder domæner tilbyder også et webhotel, samt software til at lave en hjemmeside.

Disse udbydere er af svingende kvalitet og pris. Hvis du køber et domæne samt et basic webhotel, kommer du hurtigt af med 400 til 600 kroner om året. Her får man som regel serverhosting og et CMS(Content Management System) med i prisen.

Dette er en software, hvor man kan oprette sin egen hjemmeside som eksempelvis Wordpress, Joomla eller Magento.

En anden populær mulighed, hvis man vil have sin egen webshop er Shopify. Man kan oprette en gratis prøveperiode, men alt efter hvilken pakke man vælger, kommer det hurtigt til at koste 200 DKK i måneden. Dette er en løsning mange webshops kører med.

Du kan oprette din egen webshop, næsten gratis, hvis du allerede har en Wordpress hjemmeside. Her kan man søge efter plugins som eksempelvis WooComerce, som hjælper med at opsætte sin egen webshop. Dette kan gøres gratis, men man finder hurtigt ud af, at man bliver lokket til tilkøbsmuligheder, hvis det hele skal spille helt perfekt.

Det er meget krævende at få en hjemmeside og webshop til at fungere optimalt. Derfor betaler mange også store summer penge for at få andre til at lave en webshop til dem. Her skal man virkelig have lavet en god analyse af, hvad man kan tjene, inden man hurtig bruger nogle penge, som man måske aldrig får at se igen.

Priserne på hvad diverse udviklere tager for at lave en webshop, er nemlig vidt forskellige. Derfor kan en webshop nemt variere fra 15.000 til 50.000 kroner i pris, og måske endda meget mere. Det kommer an på krav og kvalitet. Det er muligt at lave sin egen webshop, men dette kræver en del ekspertise og tid, hvis alt skal virke, og den skal genrere meget salg.

Jeg håber, at du kunne bruge ovenstående svar til noget, selcom der ikke er noget fast svar på dette.

Er du interesseret i at vide mere, kan det være nogle af vores andre artikler kan hjælpe vedrørende webdesign:

Tak til Formula Swiss

Vi vil gerne sende et stort tak til Formula Swiss, der via støtte har gjort denne artikel mulig. Formula Swiss er en producent af CBD i høj kvalitet, hvor man kan finde alt fra CBD-olie, kremer, balsam og meget meget mere.


Relaterede indlæg
Der er flere forskellige virksomheder og online hjemmesider, der tilbyder et eller kurser …
Går du med en drøm i maven om at være webdesigner? Så har vi en god nyhed til dig! Du kan …
Webdesign kan være en svær størrelse. Der er uendeligt mange ting, man skal tænke over, hv…
En hjemmeside kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, men den kan altså også være helt gratis…
Kunne du tænke dig at lave din egen hjemmeside? Det kan hurtig blive en dyr fornøjelse, hv…
Der er uendeligt mange måder, man kan lave sit web design på. Arbejder man bare lidt med h…
Et webdesign vedrører utrolig mange ting, og vi vil blot kort gennemgå, hvad et webdesign …