Hvad Koster Photoshop?

D. 17.01.2020
Image:
OM OMS

Er du i tvivl om du skal købe photoshop, så kan man som regel få en gratis prøveperiode på 7 dage, inden du vælger om du skal have photoshop eller nogle af de andre Adobe programmer. Photoshop er den ultimative software, når det kommer til billedredigering.

Hvad koster photoshop? Ligesom alle andre produkter, så varierer Photoshop i pris, og du kan købe det til forskellige priser alt efter, om du køber det som en enkelt app eller som en del af Creative Cloud. Der kommer løbende tilbud, og der er forskellige valgmuligheder for studerende, skoler, enkeltpersoner og virksomheder.

Som enkeltperson koster Photoshop i skrivende stund 186,25 DKK i måneden. Der er dog gode tilbud at hente, hvis du er studerende eller underviser. Her kan man få hele Creative Cloud pakken til 151,25 DKK i måneden inde på Adobe.com

Opdateret d. 21-01-2019

Det er næsten et must, at man som grafiker har adgang til Adobe Creative Cloud, men er du i opstartsfasen til at lave simpelt indhold til din hjemmeside eller sociale medier er der altså mange billige alternativer og i nogle tilfælde gratis.

Derudover tager det en helt del tid at lære at bruge Adobe programmerne korrekt og få det fulde udbytte, og man skal derfor overveje, og det kan betale sig at investere i pakken inden man bestiller den.

Du kan altid tjekke opdateret priser på deres hjemmeside, men i forhold til om det er et dyrt eller billigt program, kan man kun måle ud fra det udbytte man får eller ikke får ved at have programmet.

De egenskaber man kan lære i programmer er dog nogle, som mange virksomheder efterspørger, og Photoshop er nok det meste brugte program til at redigere sine billede i professionelt.

Husk, at der er forskellige priser alt efter om du betaler månedligt eller for et helt år. Er du i tvivl kan du altid starte med en prøveperiode. Tak fordi du læste med.


Relaterede indlæg
Der findes rigtig mange fine apps, der bruges til at redigere billeder. Vi har været igenn…
Lightroom er en extension til Adobe Photoshop som giver brugeren nogle yderligere funktion…
Der findes utrolig mange skjulte funktioner og genveje i programmer som photoshop. I dett…
Har du af den ene eller anden grund ikke råd, eller investeret i et professionelt redigeri…
Der findes mange forskellige filtyper, og det samme gælder også i programmet Photoshop som…
Hvis du beskæftiger dig med marketing, kommunikation, billedredigering, content marketing,…